Select...

Valge 13

OFFICE IN AN IDYLLIC NEIGHBOURHOOD

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Valge 13

147 m2, 12 €/m2

4 rooms

1764 €

Üürile anda hubane büroo Kadrioru servas Valge Ärimajas. Idüllilise iluaiaga hoone asub looduskaunis kohas Hundikuristiku veerel.

Büroo koosseisus on avatud tööalad, 4 kabinetti, esinduslik vastuvõtuala ja kööginurk-puhkeruum. Tualettruumid asuvad hoone fuajees. Soovi korral saab kasutamiseks ka kontorimööblit. Büroos on sundventilatsioon, aknad on avatavad. Vajadusel on võimalik paigaldada konditsioneerid. Enne uue üürniku sissekolimist tehakse pinnal värskendusremont, võimalik ka sisekujunduse osas kaasa rääkida. Kui vajad rohkem ruumi, siis saab pakkuda ka 252m2 bürood.

Mõnusalt koduse atmosfääriga hoones on esinduslik ja avar fuajee, kus mugav nii klientidega kohtuda kui ka puhkehetki veeta. Olemas on üldkasutatav nõupidamisruum. Ruumid on stiilse sisekujundusega ning kogu hoone ja ümbrus on erilise auraga. Hoone ümber on kauni kõrghaljastusega park, kus saab loodust nautides mõtteid koguda, korraldada tiimiüritusi, pidusid ja vastuvõtte. Hoone soklikorrusel on hubane kohvik, mis pakub lõunasööki. Valge Ärimaja on ideaalne asukoht ettevõttele, kes otsib tavalisest teistmoodi bürood - "teistmoodi tegelikkus" see ongi hoone slogan.

Valge Ärimaja on mugavas asukohas, ainult mõneminutilise sõidu kaugusel kesklinnast, lennujaamast, sadamast ja bussijaamast. Ka ühistranspordiga saab ukse ette. Hoone suletud hoovis on tasuta parkimine üürnikele. Kliendid saavad tasuta parkida värava taga parklas.

Üür 12 eur/m2. Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui otsid bürood, mis on nagu teine kodu, võta ühendust ja tule vaatama!

Pakkumine on vahendustasuta.


Building/site info

TransactionOffice, Service
Area147.00 m2
Rooms4 rooms
Floor1/4
State of completionCompleted
Year of construction2007

Other info

Lift
Meeting room
Intercom
Ventilation
Kitchen furniture

Send request

Share

Print

Similar objects