Select...

Vesivärava 50

ILUS ÄRIPIND MEDITSIINI VÕI ILUVALDKONNA ETTEVÕTTELE

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Vesivärava 50

208.40 m2, 3250 €/m2

9 tuba

677 300 €

Müüa kauni siseviimistlusega äripind silmapaistva Kadrioru Plaza 2. korrusel. Pind on välja ehitatud meditsiiniettevõttele: olemas on omaette ventilatsioonisüsteem ning nõuetekohase suurusega ja siseviimistlusega kabinetid, igaühes ventilatsioon ja jahutus.

Ruumid on suurte akenaga, hubased ja avarad, sisekliima on ruumipõhiselt reguleeritav. Igas kabinetis on olemas valamu, soovi korral on võimalik osta ka sisustust. Pinnal on lisaks üheksale kabinetile kööginurk ja puhkeruum, samuti tualettruumid, duširuum ning esinduslik vastuvõtuala.

Silmapaistva arhitektuuriga hoone autoriks on arhitektuuribüroo Künnapu & Padrik. Hoone avar fuajee ja läbi nelja korruse aatrium mõjuvad kunstiteosena, hoone üldaladel ekponeeritakse Eesti kunstnike töid. Hoone 1.-4. korrusel paiknevad äripinnad, 5.-9. korrusel korterid, mille sissepääsud on äripindade sissepääsust eraldi. Sissepääs äripindadele on pääsukaardiga 24/7.

Asukoht südalinna lähedal - Vesivärava, Vilmsi ja Gonsiori tänava ristumiskohas, on hästi nähtav ja mugavalt ligipääsetav. Hoone naabruses on head parkimisvõimalused (tänaval, kõrvalkinnistul Torupilli Selveri parklas ja vahetus läheduses paiknevas "Pargi ja reisi" parklas). Kuupõhiselt saab parkimiskohti üürida Vilmsi 53a avalikus parklas. Bussipeatused on hoone kõrval, trammipeatused 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Ümbruses on palju elumaju ja erinevaid ärisid.

Hind 677 300 eurot. Lisandub käibemaks.

Kui otsid valmis pinda kliinikuks või iluteenuste pakkumiseks, võta ühendust ja tule vaatama!

P.S. Pinna saab ka üürida, küsi lisainfot!


Hoone / objekti info

TehingKontor, Muu, Teenindus
Pindala208.40 m2
Tube9 tuba
Korrus2/9
ValmidusValmis
Ehitusaasta2020
EnergiamärgisB

Muu info

Lift
Nõupidamisruum
Fonolukk
Dušš
Kliimaseade
Ventilatsioon
Köögimööbel
Internet
Eraldi toad

Saada päring

Jaga kuulutust

Prindi kuulutus

Sarnased pakkumised