Select...

Valge 13

KABINETTIDEGA BÜROO IDÜLLILISELT KAUNIS ASUKOHAS

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Valge 13

400 m2, 10 €/m2

14 tuba

4000 €

Üürile anda hubane kabinettidega büroo Kadrioru servas Valge Ärimajas. Idüllilise iluaiaga hoone asub looduskaunis kohas Hundikuristiku veerel.

Büroo koosneb kahest kõrvuti asetsevat pinnast, mida saab ühendada, samas on võimalik üürida ka 253m2 ja 147m2 pind eraldi. Büroo koosseisus on avatud tööalad, kabinetid, nõupidamisruumid, esinduslikud vastuvõtualas, kööginurgad ja tualetid. Soovi korral saab kasutamiseks ka kontorimööblit. Büroos on sundventilatsioon, aknad on avatavad. Vajadusel on võimalik paigaldada konditsioneerid. Enne uue üürniku sissekolimist tehakse pinnal värskendusremont, võimalik ka sisekujunduse osas kaasa rääkida.

Mõnusalt koduse atmosfääriga hoones on esinduslik ja avar fuajee, kus mugav nii klientidega kohtuda kui ka puhkehetki veeta. Olemas on üldkasutatav nõupidamisruum. Ruumid on stiilse sisekujundusega ning kogu hoone ja ümbrus on erilise auraga. Hoone ümber on kauni kõrghaljastusega park, kus saab loodust nautides mõtteid koguda, korraldada tiimiüritusi, pidusid ja vastuvõtte. Hoone soklikorrusel on hubane kohvik, mis pakub lõunasööki. Valge Ärimaja on ideaalne asukoht ettevõttele, kes otsib tavalisest teistmoodi bürood - "teistmoodi tegelikkus" see ongi hoone slogan.

Valge Ärimaja on mugavas asukohas, ainult mõneminutilise sõidu kaugusel kesklinnast, lennujaamast, sadamast ja bussijaamast. Ka ühistranspordiga saab ukse ette. Hoone suletud hoovis on tasuta parkimine üürnikele. Kliendid saavad tasuta parkida värava taga parklas.

Üür 10 eur/m2. Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui otsid bürood, mis on nagu teine kodu, võta ühendust ja tule vaatama!

Pakkumine on vahendustasuta.


Hoone / objekti info

TehingKontor, Teenindus
Pindala400.00 m2
Tube14 tuba
Korrus1/4
ValmidusValmis
Ehitusaasta2007

Muu info

Lift
Nõupidamisruum
Fonolukk
Ventilatsioon
Köögimööbel

Saada päring

Jaga kuulutust

Prindi kuulutus

Sarnased pakkumised