Select...

Mäealuse 2/3

ILUS JA HUBANE BÜROO MUSTAMÄE TEHNOPOLIS

Tallinn, Mustamäe linnaosa, Mäealuse 2/3

705 m2, 12 €/m2

8460 €

Üürile anda A-klassi kvaliteediga hubane büroo Tallinna Teaduspargis Tehnopol, mis on hinnatud töökeskkond Mustamäel Taltechi naabruses.

Valgusküllane, ilusa siseviimistlusega pind koosneb valdavalt avatud tööalast, mis on mugavalt liigendatud, olemas on avar ja esinduslik vastuvõtuala, nõupidamisruumd ja mõned kabinetid, kööginurk, serveriruum, duširuum ning tualetid.

Et hoone on valminud vähem ca viis aastat tagasi, siis on pind väga heas korras. Hoone üldalad on stillised ja hubased. Büroohoone taga on avar välipuhkeala.

Teaduspark Tehnopol on väljakujunenud ja populaarne piirkond, kus palju büroohooneid. TALTECHi ülikooli lähedus on mugev eelkõige IT-ettevõtetele, aga ka teistele, kel töötajaskond ülikooliga seotud. Ümbruses on ka suured elurajoonid, asukoht on hästi ligipääsetav ka ühistranspordiga. Tehnopolis on olemas hulk töötajatele vajalikke igapäevateenuseid - lastehoid, sportimisvõimalused, ilusalongid, mitu lõunarestorani.

Maa-aluses parklas, kust ligipääs otse büroohoonesse, saab üürida parkimiskohti, väliparklas on parkimine tasuta.

See kõik loob mugava ja inspireeriva töökeskkonna, kuhu koondunud suur hulk edukaid ettevõtteid.

Üürihind 12 EUR/m². Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Kui tunned, et see võiks olla Sinu ettevõtte uus büroo, võta ühendust ja läheme vaatama!

NB! Kui vajad selles piirkonnas väiksemat või suuremat bürood, siis küsi infot 2023. aastal valminud uue büroohoone Mäealuse 2/4 vabade pindade kohta!

Pakkumine on vahendustasuta.

 

Hoone / objekti info

TehingKontor
Pindala705.00 m2
Korrus5/6
ValmidusValmis
Ehitusaasta2017
EnergiamärgisB

Muu info

Dušš

Saada päring

Jaga kuulutust

Prindi kuulutus

Sarnased pakkumised